Основні торгові партнери України в сучасних умовах - Гейко, Н. В.; Гонта, Д. О. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді за матеріалами Міжнародного науково-практичного семінару, який відбувся в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 лютого 2024 року
Keywords: торгові партнери України; trade partners of Ukraine; Handelspartner der Ukraine; економіка України; Wirtschaft der Ukraine; Ukrainian economy