Правова проблематика управління землями загального користування - Третяченко, Д. В. (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: землі загального користування; земельні ділянки у комунальній власності; землі сільськогосподарського призначення; public land; land plots in communal ownership; agricultural land; Land für allgemeine Nutzung; landwirtschaftliche Flächen