Основні кроки в оцінюванні ризиків травматизму на виробництві - Марчишина, Євгенія Іванівна (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2020)
В статті представлені тези доповідей учасників XVІ Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2020».
Keywords: виробничі ризики; захист здоров’я; джерела небезпек; production risks; health protection; sources of danger; Gesundheitsschutz; Produktionsrisiken