Plant polyphenols regulate functions of isolated rat liver mitochondria and prevent mitochondria impairments in vivo and in vitro - Maksin, V.; Zavodnik, I.; Lapshina, E.; Ilyich, T.; Zamaraeva, M.; Abdulhadi, Mohanad Ali Abdulhadi; Sarmad, Ahmed Ali (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: Plant polyphenols; rat liver mitochondria; in vitro; рослинні поліфеноли; Pflanzliche Polyphenole; мітохондрії печінки щура; Rattenleber-Mitochondrien; in vivo