Багатостороння дипломатія та її роль у міжнародних відносинах - Караульний, Нікіта Сергійович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: міжнародна система; міжнародна організація; багатостороння дипломатія; глобальна стабільність; international system; international organization; multilateral diplomacy; global stability