Development of humanitarian diplomacy in the context of russia's large-scale aggression against Ukraine - Krylova, Oleksandra (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: humanitarian diplomacy; international support; important aspect; foreign policy; гуманітарна дипломатія; міжнародна підтримка; важливий аспект; зовнішня політика