Визначення технологічних властивостей вогнетривких суспензій на основі різних видів зв'язувальних компонентів - Квасницька, Катерина Геннадіївна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: газотурбобудування; властивості вогнетривких суспензій; Gasturbinenbau; Eigenschaften von feuerfesten Suspensionen; properties of refractory suspensions