Визначення режимних параметрів інтенсифікованого сушіння заготовок із деревини дуба - Пінчевська, Олена Олексіївна; Борячинський, В. В. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: сушіння деревини; ступінь насичення повітря; осцилювальне сушіння; wood drying; air saturation level; oscillatory drying; Holztrocknung; Oszillierende Trocknung