Деякі пропозиції вирiшення екoлoгiчних, упрaвлiнcьких та oргaнiзaцiйнo-гocпoдaрcьких прoблем земель рекреaцiйного фонду - Братінова, Марія Володимирівна (НУБіП України, 2022)
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Keywords: розвиток рекреаційного комплексу; курортно-рекреаційний потенціал; державний реєстр курортів; development of a recreational complex; resort and recreational potential; state register of resorts; staatliches Register der Kurorte; Entwicklung eines Erholungskomplexes