Тренінг із соціальної комунікації - Вікторова, Леся Вікторівна; Тверезовська, Ніна Трохимівна; Ржевський, Геннадій Миколайович; Кочарян, Артур Борисович; Арзуманян, Каріна Каренівна (My University, 2017)
Навчальний посібник для студентів ОС «Бакалавр», спеціальності «Соціальна робота».
Keywords: людина; індивід; особистість