Обґрунтування конструктивних параметрів машини для оптимізації агрофізичного стану ґрунту - Молодцов, Д. Є. (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: deep plowing; агрофізичний стан ґрунту; погіршення структури ґрунту; впливу на структуру ґрунту; взаємодії між ґрунтом та робочими органами; agrophysical condition of soil; deterioration of soil structure; impact on soil structure; interaction between the soil and working parts