Тенденції поглядів на стимулювання державних службовців в сучасних умовах - Пензін, А. Є. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: управління; мотивація; професійність; management; motivation; professionalism