Удосконалення агротехніки вирощування садивного матеріалу горіха чорного (Juglans Nigra l.) у лісовому розсаднику державного підприємства - Мошенська, Валерія Вікторівна; Яворовський, Петро Петрович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: горіх чорний; регулятори росту; приживлюваність рослин; black walnut; growth regulators; plant survival rate; schwarze Walnuss; Wachstumsregulatoren