Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах переробного підприємства - Мельниченко, Марія Анатоліївна (My University, 2024)
Магістерська робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій. Робота викладена на ХХ друкованих сторінках, містить ХХ літературних джерел, ХХ додатків, ХХ таблиць та ХХ рисунків. Метою роботи є розроблення елементів системи планування процесу валідації основних технологічних процесів на підприємстві. У першому розділі проведено аналіз нормативно-правових вимог та стандартів, що регулюють процес валідації. У другому розділі проведена діагностика існуючих технологічних процесів на підприємстві з метою визначення їхньої відповідності вимогам. У третьому розділі приділено увагу розробці рекомендацій та власним дослідженням, які стосуються вдосконалення процесу валідації.
Keywords: валідація; технологічні процеси; планування; підприємство; validation; technological processes; planning; factory