Періодичні видання, передплачені бібліотекою Національного університету біоресурсів і природокористування України на I півріччя 2021 року - Полозенко, Галина Миколаївна (НУБіП України, 2021)
Інформаційно-бібліографічний покажчик.
Keywords: періодичні журнали