Конструкція гідроциклона-згущувача для зневоднення пивної дробини - Міненко, Сергій Вікторович; Шевчук, Олег Анатолійович; Соловйов, М. І. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника XІV Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» (м. Київ, смт Глеваха 1-17 жовтня 2025 р.)
Keywords: конструкція гідроциклона-згущувача; зневоднення пивної дробини; пивне сусло; фільтрувальний елемент; hydrocyclone thickener design; beer grain dehydration; beer wort; filter element