Особливості застосування приватно-правових норм в сучасному правовому просторі: аналіз юридичних аспектів - Концевич, Таісія (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: приватно-правові норми; правовий простір; цивільне право; private law rules; privatrechtliche Vorschriften; Rechtsraum; legal space; civil law; Zivilrecht