Одночасний висів насіння двох культур пневмомеханічними апаратами - Попик, Павло Сергійович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2020)
В статті представлені тези доповідей учасників XVІ Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2020».
Keywords: кукурудза; посухостійкі культури; сорго; corn; Mais; drought-resistant crops; drought-resistant crops; sorghum