Підвищення якості протруювання насіння с.г. культур з модифікованим вібраційним бункером - Вечера, Олег Миколайович; Теслюк, Богдан Васильович; Куянов, Володимир Вікторович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: протруювачі насіння; ефективність протруювання; математична модель процесу; вібраційні коливання бункера; seed treatment agents; treatment efficiency; mathematical model of the process; vibration oscillations of the bunker