Граматичні особливості сучасних політичних текстів - Воловенко, Ірина (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: інформування; граматичні засоби; поліпредикативна конструкція; змістова складова; informing; grammatical means; polypredicative construction; content component