Стратегії та рівні розв’язування студентами конструктивно-технічних задач - Березова, Людмила Василівна (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: стратегії розв’язування задач; розв’язування конструктивно-технічних задач; Strategie der Auflockerung der Aufgaben; strategies of untiing of tasks; untiing of structurally-technical tasks; Auflockerung der baulich-technischen Aufgaben