Аналіз карт зімкнутості деревостанів як інструменту для оцінки площі лісів України - Миронюк, Віктор Валентинович; Білоус, Андрій Михайлович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: лісовий покрив; моніторинг лісів; бінарні карти; forest cover; forest monitoring; binary cards; Waldbedeckung; Überwachung der Wälder