Екологічний вплив на довкілля внаслідок функціонування полігону твердих побутових відходів №5 Київської області - Сасько, Є. О.; Бережняк, Євгеній Михайлович (My University, 2023)
В статті представлені тези доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Екологія – філософія існування людства», що проходила 19-20 квітня 2023 р. на базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів та природокористування України. Мета конференції - підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед студентів, аспірантів, молодих вчених вищих аграрних навчальних закладів України та країн Європи, представлення, обговорення та використання результатів досліджень.
Keywords: полігон твердих побутових відходів №5 Київської області; полігон твердих побутових відходів; екологічний вплив; вплив на довкілля; solid household waste landfill No. 5 of the Kyiv region; solid household waste landfill; environmental impact; impact on the environment; Deponie für festen Hausmüll Nr. 5 der Region Kiew; Deponie für festen Hausmüll; Umweltbelastung; Auswirkung auf die Umwelt