Впровадження інфрачервоного опалення, як спосіб рішення проблеми ефективного обігріву на свинарських фермах - Болтянська, Наталія Іванівна (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: впровадження інфрачервоного опалення; ефективний обігрів на свинарських фермах; пошук шляхів енергозбереження; introduction of infrared heating; Einführung der Infrarotheizung; efficient heating on pig farms; Effizientes Heizen in Schweinebetrieben; search for ways to save energy; Suche nach Möglichkeiten zur Energieeinsparung