Застосування препарату Біполін-Еко для лікування поросят за гастроентеритів незаразної етіології - Немова, Тетяна Володимирівна; Палюх, Тетяна Анатоліївна; Соломон, В’ячеслав Віталійович; Хохлова, М. Г.; Цвіліховський, Микола Іванович (НУБіП України, 2018)
Представлені результати застосування препаратів Фармазин 50, Колісультрікста Біполін-Екопід час комплексної терапії поросят за гастроентериту незаразної етіології. Встановлено, що у випадку застосування поросятам антимікробних препаратів Фармазин 50 і Колісультрікс клінічні симптоми гастроентериту зникають на 4 добу, а за умов застосування препарату Біполін-Еко – на 4-5 доби захворювання. Встановлено переваги застосування препарату Біполін-Еко за гастроентериту поросят щодо нормалізації клінічного стану, морфологічних показників крові тварин і відсутності негативного впливу на середньодобовий приріст поросят.
Keywords: поросята; гастроентерит; Біполін-Еко; Фармазін 50; Колісультрікс; профілактика; лікування