Методичні рекомендації з дисципліни «Педагогіка сімейного виховання» для підготовки фахівців за спеціальністю 015 Професійна освіта ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» - Маценко, Леся Миколаївна (ЦП Компринт, 2021)
У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Педагогіка сімейного виховання», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за спеціальністю 015 Професійна освіта ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»).
Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №1 від 30.08.2021 р.).
Keywords: педагогіка; освіта; виховання; сім’я