Пошук ефективних матеріалів щодо покращення антикорозійних властивостей залізобетонних конструкцій - Повтарь, О. В.; Яковенко, Ігор Анатолійович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: корозійні пошкодження; залізобетонні конструкції; UHPC; стійкість бетону; corrosion damage; reinforced concrete structures; concrete strength