Правове регулювання відшкодування збитків, завданих забезпеченням позову - Кулібаба, Олександр (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: відшкодування збитків; захист прав та законних інтересів осіб; захисту прав та законних інтересів суб’єктів господарювання; можливість грошової оцінки ділової репутації; compensation for damages; protection of the rights and legitimate interests of individuals; protection of the rights and legitimate interests of business entities; possibility of monetary valuation of business reputation