Peculiarities of applicability of dog breeds before giardiosis - Protyven, R.; Palii, A. (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: parasitic disease; destroys inflammation; especially in countries; паразитарне захворювання; знищує запалення; особливо в країнах