Просторові аспекти формування сталого землекористування - Ібатуллін, Шаміль Ільдусович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді та матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи». Тематика конференції відображає комплексність, міждисциплінарність і багатовекторність проблем формування сталого землекористування та інноваційних підходів до їх вирішення.
Keywords: стале землекористування; управління землекористуванням; просторові процеси; land use; land use management; spatial processes; Landnutzung; Landnutzungsmanagement