Продуктивність буряків цукрових за вирощування в Правобережному Лісостепу України, «ПП Західний Буг» - Марків, М. В.; Каленська, Світлана Михайлівна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: буряковиробництво; екологічні чинники довкілля; удобрення буряків; beet production; environmental factors; beet fertilisation; Rübenanbau; Befestigung von Rüben