Реформування системи Адміністративного судочинства в Україні - Москалик, Софія (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: реформування системи Адміністративного судочинства; окружні адміністративні суди; апеляційні адміністративні суди; використання інформаційних технологій; Reforming the Administrative Justice System; district administrative courts; administrative courts of appeal; use of information technology