Підвищкння ефективності перевезення вантажів між митними органами. - Іонцев, Ярослав Олексійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота магістра на тему «Підвищення ефективності перевезення вантажів між митними органами». Метою магістерської роботи є зниження собівартості імпортованого скрапленого газу в Україну за рахунок вибору оптимальних технологій та раціонального митного режиму при транспортуванні його на заданих маршрутах автомобільним транспортом. Об’єктом дослідження магістерської роботи є транспортний процес перевезення небезпечних рідин у великовагових цистернах. Предметом дослідження магістерської роботи є вплив вибраних транспортних засобів, конфігурації маршруту, виду упаковки, підготовленості персоналу та інших організаційних чинників на параметри транспортного процесу. Гіпотеза магістерської роботи: собівартість доставки небезпечних речовин залежить від вибраного транспортного засобу, обґрунтування маршруту і застосованого митного режиму. Для досягнення мети було вирішені такі основні задачі: 1. Проаналізувати діяльність і перспективи підприємства-імпортера небезпечних вантажів 2. Дослідити властивості вантажу на прикладі зрідженого природнього газу. 3. Вибрати необхідний рухомий склад, маршрут та технологію транспортування. 4. Вибрати митний режим доставки зрідженого природнього газу. 5. Дати техніко-економічну оцінку науковим дослідженням.
Keywords: вантажі; митні; органи; cargoes; customs; authorities