Збірник тез доповідей ХIX Міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн» - Ружило, Зіновій Володимирович; Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Афтанділянц, Євгеній Григорович; Пилипака, Сергій Федорович; Бакулін, Євгеній Анатолійович; Березовий, Микола Георгійович; Булгаков, Володимир Михайлович (My University, 2019)
В збірнику представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів факультету конструювання та дизайну НУБіП України, провідних закладів вищої освіти, в яких розглядаються завершені етапи розробок з машин і обладнання сільськогосподарського виробництва, промислового і цивільного будівництва, механізації сільського господарства, будівництва сільських територій, конструювання і надійності машин для сільського і лісового господарств, удосконалення та нових розробок біотехнологічних процесів і технічних засобів.
Збірник рекомендовано до друку рішенням вченої ради факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України від 19.03.2019 р.
Keywords: технічні системи; біоенергетичні системи; конструювання; дизайн