Теоретичні дослідження руху коренеплоду столових буряків по поверхні спірального сепаратора вороху - Мартинюк, В. В. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: очищення коренеплодів; спіральний сепаратор вороху; столові буряки; cleaning of root crops; spiral heap separator; table beetroot