Роль світлодіодного освітлення в продовольчій безпеці України - Куценко, О. І.; Гаврись, Іванна Любомирівна (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Післявоєнне відновлення ґрунтових і рослинних ресурсів та продовольча безпека країни» (м. Київ, 20–21 червня 2024 року)
Keywords: енергоефективні технології; овочеві культури; світлодіодне освітлення; зеленні культури; energy-efficient technologies; vegetable crops; LED lighting; green crops