Диференціація генеративних бруньок персика під час вегетації 2020 року - Алексєєва, О.; Яровий, О. (My University, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень вітчизняних науковців, які брали участь у Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки». Виисвітлено питання, що стосуються актуальних проблем сучасних технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки плодоягідних культур.
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.
Keywords: персик; кісточкові культури; генеративні бруньки; peach; stone fruit crops; generative buds; Pfirsich; generative Knospen