Цифрова аналітика даних як засіб моніторингу та корекції харчової поведінки - Жиліна, Анастасія Олексіївна; Яшник, Світлана Валеріївна (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Сталий розвиток суспільства в цифрову епоху: інновації, технології, провідництво та менеджмент в освіті» (м. Київ, 1 жовтня 2025 року)
Keywords: інноваційні технології; інтеграція технологій; алгоритми машинного навчання; персоналізація харчових рекомендацій; innovative technologies; technology integration; machine learning algorithms; personalization of nutritional recommendations