Аналіз транспортних можливостей автотранспортної компанії «SAT» в перевезеннях вантажів - Дьомін, Олександр Анатолійович; Петренко, Ілля (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (19–21 квітня 2023 року)
Keywords: технічне забезпечення; автотранспортна компанія; вантажні перевезення; парк рухомого складу; technical support; trucking company; freight transportation; rolling stock fleet