Аналіз сучасного стану та оптимізації виробничої діяльності мисливського холдингу «Фенікс Хантер» (Полтавська область) - Афанасьєв, Олександр Олександрович (My University, 2025)
Магістерська кваліфікаційна робота складається з шести розділів, висновків, рекомендацій, списку використаних джерел та чотирьох додатків. Робота виконана в обсязі 79 сторінок, має 21 таблицю, один рисунок та дві формули. Під час написання роботи було використано 67 інформаційних джерел, у тому числі – 30 латиницею. У розділі 1 роботи висвітлено стан та перспективи розвитку мисливського господарства України. Також наведено аналіз наукових робіт з теми дослідження. У розділі 2 наведено умови, матеріали та мeтодику провeдeння досліджень, опис загальної організація території Холдингу, характеристика його лісового фонду та інших угідь. В розділі 3 здійснено аналіз та типологію угідь та їх функціональний розподіл, а також розподіл території господарства на єгерські обходи, опис забудов та мисливськогосподарських робіт. В розділі 4 представлено мисливську фауну холдингу «Фенікс Хантер», її чисельність та охарактеризовано стан ведення господарства в цілому. У розділі 5 наведено планування експлуатаційних заходів у холдингу. Урозділі 6 представлено планування біотехнічних та природоохоронних заходів.
Keywords: мисливські угіддя; мисливська фауна; виробнича діяльність; оптимізація; hunting grounds; hunting fauna; production activities; optimization