Лісовий екосистемний менеджмент – складова частина лісового менеджменту - Кременецька, Є. О.; Голуб, М. Г. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: лісовий менеджмент; моніторинг екологічних впливів; екосистема; forest management; environmental impact monitoring; ecosystem; Forstwirtschaft; Ökosystem