Дослідження туристично-рекреаційного потенціалу Швейцарії - Шкапенко, Софія; Ковальчук, Ірина Василівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: історико-культурна спадщина; архітектурна спадщина; економічні центри країни; культурні центри; historical and cultural heritage; architectural heritage; economic centers of the country; cultural centers