Підсилення елементів зварних металоконструкцій сільськогосподарських машин - Боровський, Віктор Миколайович; Куликівський, Володимир Леонідович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: елементи зварних металоконструкцій; зварні металоконструкції; прокатний метал маловуглецевих і низьколегованих сталей; elements of welded steel structures; Elemente von geschweißten Stahlkonstruktionen; welded steel structures; geschweißte Stahlkonstruktionen; rolled metal of low-carbon and low-alloy steels; gewalztes Metall aus kohlenstoffarmen und niedrig legierten Stählen; роботоздатності звареної металоконструкції