International economy in the conditions of financial and food challenges in the cooperation of Ukraine and India - Sambasiva, RAO K.R.S.; Vdovenko, N. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді за матеріалами Міжнародного науково-практичного семінару, який відбувся в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 лютого 2024 року
Keywords: міжнародна економіка; international economy; internationale Wirtschaft; фінансові та продовольчі виклики; financial and food challenges; finanzielle und ernährungspolitische Herausforderungen