Особливості створення декоративних розсадників в умовах Північного степу України - Дерій, Андрій Андрійович (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників». Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції.
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників» (12 листопада 2020 року)
Keywords: садивний матеріал; декоративні розсадники; зрошувальної мережі; planting material; Pflanzmaterial; Zierpflanzenzucht; ornamental nurseries; irrigation network