Аналіз режиму руху стрічкового конвеєра при транспортуванні картоплі - Лукенюк, В. В.; Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Ляшко, Анастасія Петрівна (My University, 2022)
В статті представлена теза наукових праць студентів факультету конструювання та дизайну НУБіП України, в яких розглядаються завершені етапи розробок зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво і цивільна інженерія».
Keywords: стрічкові конвеєри; транспортування сільськогосподарських вантажів; транспортування картоплі; belt conveyors; transportation of agricultural cargo; potato transportation; Bandförderer; Transport von Kartoffeln