Розробка системи діагностування автономних джерел енергії на базі ДВЗ - Шаленко, Вадим Олегович; Корнійчук, Борис Валерійович; Стукало, К. Є. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: двигун внутрішнього згорання; резервні джерела живлення; діагностування автономних джерел енергії; internal combustion engine; backup power supplies; diagnosis of autonomous energy sources; Verbrennungsmotor; Reserve-Stromquellen