Мовознавство та цифрові технології: застосування штучного інтелекту в аналізі мови та текстів - Стецюк, Богдан (НУБІП України, 2023)
Тези доповідей учасників Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека» (м. Київ 6-7 листопада, 2023 року)
Keywords: комп’ютерні технології; машинне навчання; автоматизований аналіз; мінінгові дослідження; computer technology; machine learning; automated analysis; mining research