Біохімічна оцінка впливу легованої германієм кальцій-фосфатної кераміки на репаративний остеогенез у кролів - Тодосюк, Тетяна Петрівна; Рубленко, Михайло Васильови; Чемеровський, Валерій Олексійович (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича.
Keywords: патологія опорно-рухового апарату кролів; легованої германієм кальцій-фосфатної кераміки; репаративний остеогенез у кролів; покращення репаративного остеогенезу у тварин; pathology of the musculoskeletal system of rabbits; germanium-doped calcium phosphate ceramic; reparative osteogenesis in rabbits; improving reparative osteogenesis in animals