Курс розвитку маркетингу з використанням наноматеріалів і нанотехнологій у аграрному комплексі України - Денисенко, Микола Іванович; Дев’ятко, Олена Сергіївна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: конкурентоздатність; інноваційні технології; нанотехнології; competitiveness; innovative technologies; nanotechnology; Wettbewerbsfähigkeit; innovative Technologien